TOP Academies

topacademies 838x318
BEN JIJ ONZE NIEUWE VAKMAN OF VAKVROUW?
Stagelopen bij een groot facilitair Service bedrijf. Het horecavak leren van ervaren medewerkers. En je lessen volgen op de werkvloer. Zie jij dit wel zitten?
Dan is de TOP Academie ISS  iets voor jou!

WAT IS DE TOP ACADEMIE?
De TOP Academie staat voor Talent Ontwikkeling in de Praktijk. Je volgt onderwijs én loopt stage bij ISS Facility Services, één van de grootste facilitaire service bedrijven in Nederland. Je werkt mee met vakmensen op verschillende locaties en afdelingen in een van de gebouwen van de Rijksoverheid. Heel belangrijk, want samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat alle medewerkers en gasten van de Rijksoverheid elke dag kunnen eten en drinken in een van de restaurants of horeca locaties van ISS.

WAT GA JE DOEN?
Elke dag ben jij bezig met het vak. Je loopt mee op alle afdelingen, zoals de keuken, het restaurant, de koffiecounter, de spoelkeuken en de facilitaire dienst. Je leert meer over alle verschillende kanten van het horecavak. Daarnaast krijg je les op de werkvloer van ISS. Zo kan je theorie en praktijk dus dagelijks combineren op dezelfde plek.

WAT HEB JE ERAAN?
Je doet veel praktijkervaring op. Hierdoor ontdek je waar je goed in bent en leer je meer over het vak. Misschien houd jij van de afwisseling in de keuken. Of werk jij graag met gasten in het restaurant. Of sta jij juist liever in de spoelkeuken. Er is veel mogelijk. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

EN DAARNA?
Tijdens de TOP Academie krijg jij de kans om verschillende diploma’s en branchecertificaten te behalen. Het gaat dan bijvoorbeeld om BAS en KAS of Gastvrijheid. Dat betekent dat je een goede basis hebt om in de horeca aan de slag te gaan. Niet alleen bij ISS Facility Services, maar ook daarbuiten. Bij het restaurant bij jou in de buurt, in de keuken van een bedrijfsrestaurant of in de facilitaire dienst van een groot bedrijf.

TOEKOMST
Facilitaire bedrijven zijn op zoek naar vakmensen. Door de TOP Academie heb jij het horecavak geleerd van ervaren medewerkers, heb jij veel praktijkervaring opgedaan en heb jij les gekregen op de werkvloer. Jij bent zelf een vakman of vakvrouw geworden en ISS is dus op zoek naar jou.
Meer weten? Neem dan contact op met... jouw mentor op school.

Lees meer over de TOP Academies